در این پست ، من قصد دارم شما را در مورد آنچه که ضروریات مطلق آشپزخانه شما است ، راهنمایی کنم. من در طول سال ها چندین تن تجهیزات جمع کرده ام ، اما قطعات خاصی وجود دارد که همیشه از آن ها استفاده می کنم!
(من در طی سالهای گذشته تجهیزات زیادی را نیز خریداری کرده ام که واقعا اینقدر از کابینت بیرون نمی آورم. بنابراین امیدوارم این لیست باعث صرفه جویی در هزینه های شما شود!)
با این وجود: به خاطر داشته باشید که همه ابزارها و قابلمه ها مورد نیاز نیستند – همه اینها به سبک آشپزی شما بستگی دارد! ابتدا توجه کنید از کدام روش پخت و پز بیشتر استفاده می کنید و سپس تهیه تجهیزات آشپزخانه را شروع کنید.
مرحله 1: لیست کامل تجهیزات
در زیر لیستی جامع از تمام توصیه های من آورده شده است. در چند مرحله بعدی شما را از طریق ابزارها و وسایل زیر و مواردی که برای شما لازم خواهد بود راهنمایی می کنم.
قابلمه + تابه:
تابه 12 اینچی (نچسب یا ضد زنگ – تهیه یک درب عالی است!)
قابلمه 7 لایه
قابلمه استیل ضد زنگ با درب
قالب پخت 9 13 13 اینچ (من آنهایی را که شیشه پیرکس هستند ترجیح می دهم).
چاقو + لوازم جانبی:
چاقوی آشپز 8 اینچی
چاقوی دندانه دار
تخته های برش چوبی یا پلاستیکی
چاقو تیزکن
ظروف + ابزار
همزن دستی فلزی
قاشق پلاستیکی یا چوبی
کف گیر پلاستیکی یا چوبی
ملاقه پلاستیکی یا فلزی
پیمانه اندازه گیری
قاشق اندازه گیری + فنجان
انبر
لیسک
پوست کن
رنده
در بازکن
توری خنک کننده کیک
دستگیره
دماسنج
صافی / آبکش بزرگ
دماسنج فر
تایمر آشپزخانه